Torsdag redan!?

Oj, vad hände egentligen. Dagarna bara försvinner och veckorna rullar på. Redan torsdag liksom!
På lördag är det Pingstafton och jag tänkte att jag skulle stänga butiken lite tidigare för att hänga med familjen. Normalt sett har vi ju öppet 11-15. Men eftersom jag ska stänga lite tidigare så öppnar jag kl 10.00 istället. Så på lördag gäller 10.00-13.00. Missa inte det om du ska ut i sista minuten och hitta en snygg klänning till Pingstafton. Jag har många snygga blåsor i butiken. Ett bra utbud av Pernilla Wahlgren klänningar samt skönheter från Lilly of Sweden och jag har även en hel del gobitar från Capri Collection och Love Forever. Så tveka inte att göra ett besök till butiken.
Jag måste även skriva lite om hur väldans glad jag är att så många har hittat mig här på Västergatan i Sjöbo. Både locals och folk som kommer hitfarandes från närliggande städer för att de har hört talas om min lilla botique. Jag blir så glad och måste tacka alla för alla fina ord. Det värmer långt in i själen och allt byggdamm som för bara nån månad sedan kröp långt upp i bihålorna är som bortblåst. Ja ni kommer ju ihåg hur mina händer såg ut!
 
Idag är det strålande solsken och jag har hängt upp en hängmatta utanför butiken som lite inspiration till lata dagar i skuggan. Visst är den snygg? Från Lisbeth Dahl, och kostar 298kr.
 
 

Kommentera inlägget här :