Jag är förälskad...

Ni vet ibland så trillar man över något som man bara blir så där helt betuttad i. Oftast händer det mig när det gäller kläder men ibland även med inredning och ibland även hus. Ni vet när man bara ser det och tänker, Där vill, eller där ska jag bo! Nu är jag nöjd med mitt hus och ska inte prata om det.
Kanske just för min förälskelse i kläder är det kanske just jag har öppnat mig en kläd- och inredningsbutik. Nu kan jag förälska mig i saker och sedan se dem vandra iväg på sina nya ägare. Det är så roligt ska jag berätta att se de där kläderna som man tycker är så fina, på er. En helt underbart känsla att se så fina ni blir!
Men nu har jag förälskat mig i en designer som jag inte har haft så mycket kännedom om tidigare. Jag har  lite fuffens för mig och har lite härliga grejjer på väg till butiken, men jag vill inte avslöja för mycket ännu. Det kommer. Men jag kan inte låta bli att visa en klänning ( dessvärre kommer den inte finnas i butiken) som jag är kär i för det kan man bli. Kär i en klänning! Den här kommer från just denna designer som jag ännu inte tänker avslöja namnet på...Men som sagt det kommer.... Så håll utkik!
 

Kommentera inlägget här :