Starta egetbidrag och inredning...

Jag pratade med min käre make igår som berättade att jag fått brev från Arbetsförmedlingen och kvinnan jag träffade förra veckan från Egt hade rekommenderat att jag verkade lämplig för att får starta Eget bidrag så nu är det bara att skicka in alla papper de behöver och sen är det bara att tuta och köra. Tjo ho...ett steg närmare...
 
När jag nu spenderat snart en vecka  men min dotter på det småländska höglandet för att fira sportlov med kusiner, mormor, morbror mfl så har jag passat på att insupa lite inspiration till butiken. Har spanat på potentiell  inredning i diverse butiker, sen har jag även vart i kontakt med några säljare och bokat upp möten inför kommande veckor. Ska bli så kul att få tillgång till lokalen och få börja hugga i på allvar! Snart, snart!
 
Tänke visa lite av det jag kikat på till butiken. Den här lila mattat har jag blivit kär i för länge sedan och kärleken består...så den ligger bra till att får pryda en plats i butiken...
Den här lampan hittade jag. Superfin men den känns inte helt rätt!
Det här klädstället kan säkert fylla den funktion det är menat att göra. Och det gör ju inget att det känns stabilt och är ganska snyggt också.
Sen måste jag bara passa på att ge ett allahjärtansdagtips! Ett par assnygga byxor jag hittade på Kappahl. Har inte köpt dem själv, men är galet sugen. Men det känns lite skumt att springa o köpa kläder när man inväntar kartongvis med kläder som jag beställt till butiken. Men det kanske kan vara något till någon ni gillar eller till er själva på hjärtedagen.
 
Ha nu en underbar alla hjärtans dag! Här blir det fortsatt firande av en glad 5-åring!
 

Kommentarer :

#1: Tina

Grattis va kul att öppna en egen butik, önskar en ny läsare. Kramisar Tina

Svar: Tack! Roligt att du läser...välkommen att följa med på min resa.
Jessica/Min butik

skriven

Kommentera inlägget här :