Löptur, måla naglar och fixa hage...

Det är mycket som ska hinnas med de dagar jag spenderar på hemmaplan och inte i butiken. I morse var jag uppe med tuppen och åt en god frulle med maken medans snuttan fortfarande  låg och sov. Sen var det dax att bege sig ut och fixa en ny hage till hästapollarna då minstingen fått för sig att börja rymma på de mest konstiga sätt och ställen. Småhästar säger jag bara... Så nu går de i en hage med tre trådar och jag hoppas att detta är säkert för även den 90 cm "höga" ponnyn.
Efter en löptur i skogen och en lång dusch har jag piffat till naglarna i en vårig färg. Maken tyckte det var skrikigt och undrade om jag inte skulle ha strössel på oxå. Själv tyckte jag det såg kanska diskret ut.
 
Idag om en vecka har jag haft invigningen av min lilla butik. I dag om en vecka är det ett faktum att jag har en egen affär. Butiken kommer att hålla öppet mån-fre 11-18 samt lördagar 11-15. Söndagar STÄNGT. Så nästa söndag ska jag umgås med släkt och vänner och ta en lite paus tills det är dags att öppna upp för första veckan i butiken.
 
Under Invigningsdagen så kommer det att finnas en hel del fina erbjudanden i butiken och även veckan efter kommer jag att ha en del oxå. Så om ni inte har möjlighet att komma på lördagen så kan ni självklart dyka upp veckan efter eller någon annan gång såklart. Ni är alltid välkomna!
 
Ha nu en riktigt skön söndag! Det ska jag ha!
Åh nyss kom världens finaste dotter in med första vårbuketten som nu pryder
köksbordet i ett litet snapsglas!
 
 

Kommentera inlägget här :