Sommaren är här!

I går var det över 20 grader varmt i Sjöbo. Det är ju svensk högsommar! ;-)
I dag är det lite mulet och känns som att det är åska på G. Men inne på Guldkant är det inte mulet alls. Här är doftljusen tända och lamporna tända så att man ser alla fina kläder.
Och hörrni, vet ni vad! De vackra magnoliaträden som sjöbo kommun har planterat längs med gårdsgatan har börjat blomma. Om inte Guldkant är nog anledning att besöka Sjöbo så kan ni ju komma hit bara för att spana in de rosa skönheterna som snart står i full blom.

Kommentarer :

#1: Idah

Hej!
Var roligt att följa din blogg om att öppna en egen butik. Jag går i samma tankar och drömmer om att öppna en egen klädbutik i en småstad norr om Göteborg. Vad var ditt första steg för att komma igång? Har börjat en starta eget kurs och har lite småideer men det är alltid svårast att komma igång på riktigt. Har du några bra tips?

Med vänliga hälsningar,
Idah

Svar: Hej vad kul att du hittat min blogg. Starta eget kurs är bra! Jag hade ganska klart för mig från början vilka märken jag ville börja sälja. Men ett tips är ju att åka på Formex och Ciff. De största mässorna härikring där man köper in kläder. Formex är i augusti. Där kan du gå runt i flera dagar och få massvis med inspiration. Jag la ingen order när jag var på mässan utan väntade tills jag fått lokal och alla papper på plats. Lycka till och skriv gärna här om du har fler frågor.
Jessica/Min butik

skriven

Kommentera inlägget här :