Regnig dag i Sjöbo...

Idag har det vart regn och rusk och grått i Sjöbo. Men inne på Guldkant tände jag några extra lyktor och doftljus och doften från de vackra blommorna jag fick från Fröken Ofelia igår samt ljusen spred sig i lokalen. Så inne var det riktigt mysigt. Och ni som vågat er ut i regnet fick jag trevliga pratstuder med. Träffar så många trevliga människor. Jättekul!
Sedan kom Sjöbo Kommun på besök. Kommunen genomför X antal företagsbesök per år och idag var det alltså min tur att bli hälsad på av Lena Ytterberg, Näringslivsutvecklare samt kommunalrådet Stefan Lundgren. Jag visade dem runt i min lilla butik och vi pratade om mångt och mycket. Bland annat om att det körs på tok för fort på den nya gårdsgatan. Men det är liksom ingen som vet att det är 6 km/gångfart som gäller! Så man kan liksom varken skylla på bilisterna eller fotgängarna att det blir lite förvirrat. Ett par väl valda gupp eller kanske en hastighetsskylt skulle va på sin plats. Eller varför inte en kamera!? Lite crazy utplaserad som typ skulle fota alla. Eller som Stefan Lundgren föreslog, så kan ju jag klä ut mig till polis och ställa mig på trappan lite titt som tätt så lär ju trafiken sakta ner med tiden... Skämt och sido. Ni som läser detta sprid vidare att det faktiskt är en gårdsgatan och det gäller 6 km/h.
På söndag är det morsdag, så glöm inte bort att handla något fint till lilla mamma. I butiken finns massvis med presenter som jag lovar att din mamma skulle bli superglad över. Har redan slagit in en hel del morsdagpaket men det finns mycket mer presetpapper som bara väntar på att få bli använt!
 
Välkomna!

 
 

Kommentera inlägget här :