God kväll!

I lördags var det invigning av Butiken! Oj, oj, oj va nervös jag var i magen. Det kändes som jag hade kramp i magmusklerna. Men nu är krampen borta och invigningen har varit. Idag är det onsdag och jag har jobbat två dagar första veckan  i butiken, då det vart Valborg och Första maj. Det har varit en hel del folk båda dagarna och  jag känner redan hur jag trivs med vad jag åstakommit. Jag startade den här bloggen för att att ni skulle kunna följa min resa på vägen mot att öppna min lilla butik. Då jag tyckte det var dåligt med ställen/bloggar/forum där man just kunde läsa om hur en resa till att öppna en butik kan gå till. Nu är butiken öppen och jag vet inte hur jag ska göra med bloggandet. Vad tycker ni som läser? Jag märker ju redan nu att bloggen får ta stryk, men jag är aktiv på både Facebook och Instagram. Självklart kommer här att laddas upp en hel del bilder från Invigningen då jag hade en fotograf som dokumenterade det hela. Riccard Axtelius. Men jag har ännu inte sett dem själv så den karamellan får ni suga på ett tag till.
Men vad tycker ni, ska jag fortsätta blogga? Kanske inte blir i den här formen, men kanske på ett annat sätt via min egna hemsida. www.butikguldkant.se
Tacksam för om ni svarar ni som läser, för det är ju för er jag skriver...Samt att det här har vart den bästa dokumentation jag kunde få av min egen resa. Tror jag ska göra en bok av bloggen och lägga i butiken.
 
By the way.
Den här snygga topen från Drys finns i butiken. Så söt, med fjädrarna.

Kommentarer :

#1: Anna

Hej
Det är nu arbetet börjar på riktigt. Du kommer att ha mycket nytta av dina läsare på denna blogg när du ska marknadsföra butiken. De som läser är säkert mer än nyfikna på hur det kommer att gå med allt och de tycker verkligen om dig så försök hitta tid att blogga även om jag vet att butiken nu tar 110% av din kraft.
Lycka till
Anna
Butik Gadegrim

Svar: Ja, nu finns det ju en massa nya saker att skriva om. Jag får överväga det hela...Ev flyttar jag bara bloggen...Och fortsätter i ny "kostym"
Jessica/Min butik

skriven
#2: Karin

Fortsätt blogga. Det är kul att läsa. Men den kan ju ligga på hemsidan om du vill det.

Svar: Ja, och det är ju kul att blogga oxå...
Jessica/Min butik

skriven

Kommentera inlägget här :