Sovmorgon och Pernilla Wahlgren

Godmorgon på er. Idag har jag tagit mig lite sovmorgon. Vaknade i o för sig kl 6.00 men låg och drog mig ända fram till 7.30. Senaste tiden har jag kört på 8-18 i butiken, allt för att kunna få det klart så att jag kan börja ta emot leverenser. Nu har byggdammet äntligen lagt sig och jag tog därmed en välförtjänt "sovmorgon". Sitter fortfarande i morgonrock vid köksbordet och det känns lite skumt eftersom jag normalt sett "den senaste månaden"  redan vart i butiken ca en halvtimme vid det här laget.
Idag står städning av lager och kontor på schemat samt att jag ska få en nytt värmesystem installerat. Ni kanske kommer ihåg att jag berättade om det gamla som lät som en flygmaskin.
Sen ska det målas golv, men först måste det slipas och rengöras ordentligt så jag vet inte riktigt om jag kommer igång med målningen idag. Much more left to do...
 
Innan i morse så låg jag och surfade lite på mobilen och hittade lite bilder på  Pernilla Wahlgrens  blogg som hon själv tagit under en fotosession på sin nya kollektion. Kläderna nedan kommer ni att hitta på Butik Guldkant.
Visst är de ljuvliga!
 

Kommentera inlägget här :