Träd och blommor...

Igår kom Josefin från Fröken Ofelia med en leverans av två underbart vackra Olivträd som jag ska ha utanför trappan till butiken. Hon hade även med sig en supersöt present till mig. Ett starta eget-kit- En låda fylld av saker som man kan tänkas ha användning av när man är nyföretagare. En flaska bubbel, choklad, måltidsersättning när man inte hinner äta, c-vitamin, halstabletter och självklart vackra blommor mm.
Fröken Ofelias blomsterbutik har funnits lite mer än ett år på Norregatan i Sjöbo och hon säljer inte bara vackra blommor och träd utan även lite inredning så som krukor och vaser mm. Väl värt en besök om man är i Sjöbo. Hon har även en Facebooksida där hon visar upp sina kreationer. Sist men inte minst anordnar hon kurser i blombinderi mm om man är intresserad.
 
Idag ska vi sätta upp skylten på gatan. Ska bli en spännande projekt för mig och maken. Vi gjorde klart skylten igår och det var verkligen en precitionsgrej att få dit trycket utan att det vek sig eller hamnade snett. Vi var f-n helt slut efteråt. Nu återstår att se hur vi ska på upp åbäket.

Kommentera inlägget här :